FAQ

FAQ

FAQ

CUM INCEP?

Poți participa la o ședință creând un cont pe site-ul nostru și rezervând on-line. Mergi la secțiunea program după ce te-ai înscris și fă o rezervare pentru clasa dorită. Dă clic pe orice loc pe care dorești să îl rezerviați pe hartă și urmează instrucțiunile de plată. Dacă nu doriți să plătiți online, vă rugăm să ne sunați la 0314260237 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa info@beat45.ro pentru a vă face rezervarea.
Nu. Poți începe cu o singură sesiune. Oferim de asemenea o ofertă pentru prima dată, unde poți achiziționa 2 cursuri pentru 150 RON.
Poți rezerva o ședință on-line sau prin intermediul aplicației noastre smart-phone. Trebuie doar să te înscrii o dată, este foarte ușor. După ce te înscrii, poți rezerva orice ședință în program și poți cumpăra o singură ședință, un pachet de ședințe sau un abonament nelimitat. Avem o ofertă de început, unde poți achiziționa 2 cursuri pentru 150 RON. Toate clasele BEAT45 sunt disponibile pentru rezervare de la 9 zile până la cu 30 de minute înainte de începerea sesiunii. Poți face rezervări on-line sau la studio. Dacă dorești să te înscrii într-o sesiune plină, te poți înscrie pe lista de așteptare. Dacă ești pe lista de așteptare și se deschide un spațiu, iți vom trimite o notificare. Daca iți anulezi rezervarea on-line cu mai putin de 6 ore înainte de începerea sesiunii această sesiune va fi debitată de pe card. În studio poți plăti cu numerar sau card. Online poți plăti numai cu cardul. Dacă nu dorești să plătești online, te rugăm să ne suni la 031 426 0237 sau să ne trimiți un e-mail la adresa info@beat45.ro pentru a iți face rezervarea și achiți când vii în studio.
Da! Oferim pachete de 1, 5, 10, 25 și 30 de ședințe. De asemenea, putem organiza evenimente speciale.
Da, avem abonamente de membru nelimitate de 3 luni (RON 500/ luna), 6 luni (RON 450/ luna) și 12 luni (RON 400/luna). Ai acces neliminat la orice antrenament și poți folosi facilitățile noastre de antrenament și între clase dacă dorești să te antrenezi singur. Dacă achiți online din contul tău, vei plăti lunar, banii iți sunt luați automat de pe card în fiecare luna. Dacă vei plati în studio, întreaga suma (pentru 3, 6 sau respectiv 12 luni) trebuie achitata. Abonamentul începe din ziua când achiți.
Toate pachetele noastre de sesiuni au o dată de expirare. Datele sunt după cum urmează – membri noi - 7 zile. 1 sesiune - 30 de zile. 5 clase- 3 luni. 10 clase - 6 luni. 25 clase - 6 luni.
Poți introduce codul cardului cadou online la check-out sau utilizeaza cardul cadou in studio.
Pentru a aplica codurile promoționale sunt 3 pași simpli pe care trebuie să ii faci și care sunt descriși în pagina Coduri promoționale.

ANTRENAMENTUL

Majoritatea instructorilor noștri sunt bilingvi (engleza și română). Poți verifica ce limbi vorbesc și în ce limbă preferă să predea în pagina dedicată instructorilor.
Desigur! Oamenii încep la toate nivelurile de fitness. Am creat un antrenament mai putin complex pe care oricine dorește sa încerce o poate face. BEAT45 este pentru toată lumea.
Da, toate clasele noastre sunt potrivite si pentru începători. Antrenamentele noastre sunt prietenoase pentru începători și concepute pentru a permite tuturor să participe în propriul ritm. Cu cinci minute înainte de sesiune, îi vom chema pe începători în studio pentru "ședința de pre-sesiune", unde vom repeta elementele de bază. Oferim, de asemenea, coaching privat dacă dorești să te acomodezi cu unele tehnici unu-la-unu înainte de a intra într-o sesiune.
Felicitări! Îți recomandăm să consulți medicul dacă ți se permite să te antrenezi și ai obligatia să ne aduci la cunoștință că ești însărcinată înainte de sesiunea de antrenament.
REFORM este un antrenament corporal complet, bazat pe High Intensity Interval Training (HIIT). Acesta combină explozii intense de energie cu perioade scurte de activitate redusă. HIIT este un program de înaltă eficiență bazat pe studii științifice, care îți permite să arzi mai multe calorii într-un timp scurt și stimulează metabolismul! Asta înseamnă că arzi mai multe grăsimi și calorii în următoarele 24 de ore după un antrenament. În fiecare sesiune REFORM combinăm două tipuri de antrenamente: antrenament cardio și forță, oferindu-ți ce este mai bun din ambele!
RUMBLE este un antrenament de înaltă intensitate inspirat din box. Cu toate acestea nu ai nevoie de experiență în box. Vei petrece o parte din ședințele de 45 de minute lovind sacii umpluți cu apă și o alta parte făcând exerciții fizice de forță si cardio. Ritmul este intens, luminile sunt cool, iar vibe-ul este 100% energizant.
Absolut. Antrenamentele noastre sunt prietenoase pentru începători și concepute pentru a permite participarea tuturor în ritm propriu. Chiar înaintea clasei vom chema începătorii în studio pentru "ședința de pre-sesiune", unde vom descrie elementele de bază.
Fără griji. Dacă poți să te miști, poți participa. Antrenamentele noastre sunt concepute pentru toată lumea; pur și simplu lucrezi în propriul ritm.
Nu. Mănușile sunt disponibile pentru închiriere (5 RON), dar dacă ai o pereche preferată pe care doresti să o aduci, o poti utiliza.
Oferim clase speciale pentru toate grupele de vârstă și pentru orice tip de eveniment . Zilele de naștere, petrecerile de burlac/burlăciță, evenimentele corporate și toate celelalte grupuri sunt binevenite. Antrenamentele sunt concepute pentru persoanele cu varsta de peste 18 ani.
Da, oferim sesiuni și experiențe exclusive. Orice întrebări suplimentare pot fi adresate si direcționate către evenimente@beat45.ro

STUDIOUL

BEAT45 se află pe Calea Floreasca 111-113 în Centrul Comercial Agora. Căutați cu atenție deoarece clădirea se află încă în construcție. Puteți intra prin partea din față a clădirii (lângă YASOU) sau prin intrarea în garaj (de pe Strada Puțul lui Zamfir).
Sigur că avem. Și dacă telefonul tau. s-a descărcat, poți să-l încărci în zonele dedicate din vestiar, semnalizate cu sigla bateriei.
Vindem exclusiv APA DIN NOY disponibilă la recepție. APA DIN NOY este apă de înaltă calitate purificată la cele mai înalte standarde și cu un nivel PH ideal. Asta înseamnă că nu conține substanțe care se găsesc în cele mai multe ape minerale, care pot fi dăunătoare organismului tău în cantități mari. În plus, ne place să sprijinim misiunea și activitățile sociale ale apei APA DIN NOY.
Nu, dar vindem shake-uri extraordinare pre și post-antrenament, sucuri și batoane proteice. Și vă putem îndruma oricând spre câteva locuri cu mâncare excelentă!
Când ajungi la studio, te asteptam la recepție. Echipa noastră te va ajuta să te înregistrați și iti va oferi un tur al studioului, astfel încât să știi exact cum funcționează totul!

PLANIFICAREA UNEI SESIUNI DE ANTRENAMENT

Da. Este foarte simplu și ar trebui să iți ia mai puțin de 1 minut. De asemenea, poți crea un cont direct la recepție.
Nu. Poți să cumperi și ședințe individuale. Daca ești client nou, poți achiziționa 2 sesiuni pentru 150 RON.
9 zile de antrenamente devin disponibile pentru rezervare în fiecare luni, la ora 08:00.
Trebuie doar să iți rezervi locul de început. Am împărțit studioul nostru în 3 staționari. Dacă dorești să te asiguri că te antrenezi lângă un prieten sau un coleg de antrenament, asigura-te că rezervi locuri apropiate (de ex. 1,2,3 sau 4,5,6 etc.)! Instructorul te va muta automat între cele 3 puncte de staționare în timpul orelor de curs, astfel încât nu trebuie să iți faci griji cu privire la locul în care începi.
Înscriem în mod automat clienții în așteptare în mod continuu cu până la 6 ore înainte de începerea sesiunii. Vei primi un email de notificare. După pragul de 6 ore, te vom anunța la telefon dacă îți putem asigura un loc în sesiune. Putem ține loc doar dacă suntem în măsură să te contactam, în caz contrar, îl vom elibera următorului client din lista de așteptare. Acestea fiind spuse, întotdeauna încurajăm clienții care sunt pe lista de așteptare să vină la studio, deoarece de cele mai multe ori suntem capabili să le găsim un loc.
Desigur! La BEAT45 ne dorim să ai prietenii aproape și să te distrezi! Pentru a invita un prieten ai 2 opțiuni. Poți să rezervi un loc suplimentar la ședință și să îti aduci prietenul sau poți să-l inviți prin e-mail direct de pe pagina ta de profil BEAT45. După ce te-ai conectat, mergi la "informațiile mele" și da clic pe "invita un prieten". Vei beneficia de programul nostru de recomandare!
Da! Pachetele de ședințe pot fi distribuite altor persoane. Menționează echipei noastre că dorești să iți împarti sesiunile cu cineva atunci când vii în studio și te vom ajuta.

INAINTE DE SESIUNEA DE ANTRENAMENT

Îți recomandăm să ajungi la studio cu 15 minute înainte de antrenament pentru a face check in-ul.
Spune-i persoanei care se află la recepție că este prima dată când vii la BEAT 45. Personalul nostru va avea grijă de tine.
Pentru a te asigura că locul tău nu este pus pe lista de așteptare, te rugăm să ajungi la BEAT45 cu cel puțin 5 minute înainte de începerea sesiunii. Din respect față de ceilalți, nu va fi admisă intrarea cu 5 minute inainte de începerea sesiunii.
Dacă trebuie să anulezi sesiunea, te rugăm să o faci cu mai mult de 6 ore înainte de începerea ei. Poți anula sesiunea făcând clic pe fila "Ședințele mele". Uneori pot apărea situații neprevăzute. Dacă dorești să încerci o schimbare în aceeași zi care este permisă fără a pierde sesiunea (în funcție de disponibilitate), te rugăm să ne trimiți un e-mail la info@beat45.ro. Dacă nu îți onorezi rezervarea sau dacă încerci să anulezi online cu mai puțin de 6 ore înainte de sesiunea ta, vei fi taxat pentru rezervarea respectivă.
Noi credem în puterea antrenamentului de grup, în coeziune. Un astfel de antrenament creează energie pozitivă și contribuie la o experiența inedita pe care dorim să ți-o oferim. Dacă unii din membrii grupului nu vin, locul nu poate fi rezervat de altcineva și experiența în grup va deveni mai slabă. Vrem să evităm asta. Clasele sunt de multe ori rezervate complet și dorim să permitem cât mai multor persoane să se bucure de experiența BEAT45. Din acest motiv ne dorim ca oamenii să poată vedea în timp real ce ședințe sunt disponibile cu cel puțin 6 ore înainte de a începe. Politica noastră de anulare târzie și de no-show face acest lucru posibil.
Clienții noștri pot comanda un shake înainte de antrenament on-line. Pentru confortul tău, shake-ul te va aștepta cu numele tău când ieși de la antrenament. Tranzacția va fi taxata de pe cardul tău aferent contului BEAT45 dacă faci comanda înainte on-line (pe site sau din aplicație) sau poți direct la bar pentru comenzile din studio.

IN TIMPUL SESIUNII

Orice imbracaminte care te face să te simți comod.
Majoritatea clienților poartă pantofi de cross training sau de alergare.
Bineînțeles! Și designul lor e gândit să te surprindă plăcut! Există mai multe dușuri atât în vestiarele pentru bărbați, cât și în cele pentru femei. Sunt oferite, de asemenea, prosoape, obiecte de toaletă, uscătoare de păr și produse gratuite pentru baie și corp.
Arderea grăsimilor, intensificarea metabolismului, creșterea tonusului muscular, creșterea capacității cardiovasculare, îmbunătățirea rezistenței musculare, îmbunătățirea stabilității, îmbunătățirea forței, îmbunătățirea coordonării dintre vedere și mâini, reflexe mai bune, scăderea stresului și a stărilor de anxietate.
Nu. REFORM și RUMBLE vor construi o masă musculară sănătoasă, dar nu exagerată și vor tonifia întregul corp. Combinația de antrenament cardio și de forță iti va permite să arzi calorii treptat și în mod continuu. Într-un timp relativ scurt, vei fi gata să-ti expui cele sase pachețele abdominale mai devreme decât ai fi crezut.
Clasele noastre sunt o combinație de HIIT (antrenament cu interval de intensitate mare), antrenament de forță, condiționare metabolică (METCON) și cardio - ceea ce face dintr-un antrenament un mix incredibil pentru corp. Vei vedea un echilibru îmbunătățit și o coordonare optimă, un metabolism sporit și vei experimenta potențialul de a arde până la 1000 de calorii pe sesiune. Sacii folosiți în timpul sesiunilor de RUMBLE reduc impactul asupra articulațiilor, iar forma crește vizibilitatea antrenorului, astfel încât să nu te simți niciodată pierdut în timpul sesiunii. Partea noastră favorită? Endorfinele eliberate în timpul antrenamentului te vor face să pleci fericit de la noi.
REFORM s-a dovedit a fi una dintre formele cele mai eficiente de exerciții pentru scăderea în greutate. Combinația dintre arderea caloriilor și exercițiile pentru musculatură are ca efect direct scăderea în greutate.
Cu toții suntem unici, la fel și reacția corpului nostru la antrenament este diferită. Cu toate acestea, mixul nostru de discipline integrate în antrenamente crește substanțial șansele de a avea rezultatele dorite. În plus, odată activat, metabolismul va continua să lucreze mult timp și după ce ai încheiat o sesiune de la BEAT45.
Avem clienți care s-au antrenat până la ziua 0, dar trebuie sa te consulti cu medicul tau personal înainte de a te antrena cu noi.
Da. Ai nevoie de împachetări ce se pun sub mănușile de box. Acestea te ajută să iți protejezi mâinile și încheieturile în timp ce lovești sacul. Ele sunt, de asemenea, necesare pentru o igienă suplimentară. Disponibil pentru achizitie la prețul de 15 RON. Le poti spala si aduce cu tine la următorul antrenament.
Pentru a iți maximiza confortul și a minimiza timpul de pregătire, iți oferim mănuși de protecție care costa 15 RON si necesită doar câteva secunde pentru fixare la încheietura mâinii. Ele vor păstra mâinile protejate, sunt ale tale, poti să le păstrezi și pot fi spălate la mașina de spălat, astfel încât să te poți bucura de ele la fiecare antrenament.

DUPA SESIUNEA DE ANTRENAMENT

Cat mai multe proteine! De aceea avem un bar excelent la BEAT45, cu un meniu de shake-uri delicioase, sucuri și batoane pline de ingrediente sănătoase care te vor ajuta să iți refaci organismul după efort!
Clienții noștri pot comanda un shake înainte de antrenament on-line. Pentru confortul tău, shake-ul te va aștepta cu numele tău când vei ieși de la antrenament! Tranzacția va fi taxata de pe cardul tău aferent contului BEAT45 dacă faci comanda înainte on-line (pe site sau din aplicație) sau poți direct plăti la bar pentru comenzile din studio.