top of page
 • Care este garanția noastră primele "30 de zile banii înapoi garantat"?
  Suntem siguri că vei fi mulțumit de experiența ta la noi. De fapt, dacă, în calitate de client nou la antrenamentele de grup, nu ești mulțumit după ce ai completat cel puțin douăsprezece (12) sesiuni în prima lună de abonament (30 zile), vei primi rambursarea taxei plătite. Fără niciun stres, doar satisfacție garantată!
 • Care sunt condițiile ce se aplică politicii noastre de "30 zile banii înapoi garantat"?
  Oferta valabilă doar pentru membrii noi Toate cele douăsprezece (12) sesiuni trebuie completate în prima lună de la data achiziționării abonamentului sau pachetului Garanția este exclusiv pentru abonamentele/pachetele aferente antrenamentelor de grup O cerere de rambursare trebuie făcută contactând studioul BEAT45 în dupa 3 zile dupa trecerea primelor 30 de zile după achiziționarea abonamentului Participanții sunt îndemnați să consulte întotdeauna un profesionist medical sau medic înainte de a participa la o activitate sau a începe un program de exerciții.
 • Am auzit despre RESHAPE30, ce este?
  RESHAPE30 combină antrenamente personalizate, programul de nutriție NutriClean și consiliere personală 1:1. Avem un număr foarte limitat de locuri disponibile în fiecare lună pentru clienții selectați care doresc să se alăture programului nostru de transformare de 30 de zile. Poți să întrebi echipa noastră despre acest program la adresa info@beat45.ro sau sa te înscrii pe lista de așteptare aici www.beat45.ro/reshape30 si te vom contacta nou in cel mai scurt timp. Nu rata ocazia!
 • De ce este RESHAPE30 atât de eficient?
  Pentru că nu este "doar" despre exerciții fizice. Este un program complet personalizat de fitness și nutriție conceput special pentru tine, care rezultă într-o transformare a întregului corp și a minții. Focus Transformare corporală Schimbare de stil de viață Rezultate și obiceiuri durabile Într-un interval scurt vei atinge obiectivele tale lucrând 1:1 asupra următoarelor aspecte: Mentalitate Nutriție Exerciții fizice Odihnă Te vom antrena, îndruma și educa, aducându-te la un nou nivel de fitness ușor de atins și de menținut. Lucrăm în regim de antrenamente la distanță sau în studiou. Vei avea o echipă de suport complet dedicată succesului tău pe tot parcursul călătoriei, cu: Apeluri video Whatsapp Antrenamente personale Învățare Suport mental Sfaturi nutriționale
 • Pentru cine este potrivit programul RESHAPE30?
  Programul este conceput pentru acele persoane care sunt obosite să "încerce" diferite lucruri si abordări noi și caută rezultate reale, rapide. Este pentru oricine dorește să: Tonifieze sau să piardă în greutate Imbunatațească nivelul de energie Se simtă mai odihnit Reducă stresul Obțină schimbarea dorită a corpului Cu toate acestea, acceptarea în program se face individual pentru a ne asigura că înțelegem motivația, disponibilitatea și obiectivele tale.
 • Cât timp trebuie să aștept înainte să mă pot înscrie în program?
  În mod obișnuit, timpul de așteptare este de 4-8 săptămâni.
 • Pot să anulez locul meu de pe lista de așteptare după ce m-am înscris?
  Absolut. Poți să te retragi oricând de pe lista de așteptare până în momentul în care îți oferim locul și te rugăm să-l confirmi și să-l plătești. Odată ce plătești, îți rezervăm locul și nimeni nu ți-l poate lua. De asemenea, nu oferim rambursări de la acel moment înainte.
 • Ce se întâmplă după ce m-am înscris?
  După ce te înregistrezi, demarăm următoarele etape: 1. Vom lua legătura cu tine pentru a afla mai multe despre tine, despre experiența ta în fitness și despre obiectivele tale. 2. Te vom adăuga pe lista noastră de așteptare și te vom anunța când se eliberează un loc (de obicei, în decurs de 3 săptămâni). 3. Odată ce se eliberează un loc, îți vom comunica data de începere și te vom ruga să plătești pentru locul tău, pentru a-l rezerva, având în vedere că avem disponibilitate foarte limitată. 4. Vei completa un formular unde te vom cunoaște în detaliu. Această informație va ajunge direct la antrenorul coordonator al programului pentru că ea să aibă toate informațiile relevante pentru întâlnirea 1:1 ce urmează imediat după, unde vei stabili toate detaliile programului.
 • Este fiecare persoană capabilă să urmeze programul?
  Da, în principiu, oricine caută o transformare a întregului corp și a minții poate să se înscrie. Nu ai nevoie de o experiență specifică sau de un nivel de fitness anume. Cu toate acestea, avem un proces de evaluare și nu acceptăm pe toată lumea. Până acum, am ajutat persoane care au avut operații de hernie sau persoane care nu au făcut niciodată exerciții fizice în viața lor.
 • Ce tipuri de antrenamente sunt oferite în cadrul programului?
  Programul include: 1x antrenament 1:1 cu antrenorul coordonator pentru programul/luna la care ești înscris. Acest antrenament este perfect pentru a evalua nevoile și obiectivele tale, pentru a învăța noi tehnici de exerciții, pentru a lucra asupra posturii și formei, precum și pentru a te motiva și a stabili programul pentru următoarele 30 de zile. Ai un total de 8 antrenamente semi-private în cadrul programului. În cadrul acestor antrenamente, lucrezi individual cu antrenorul și cu maxim alți 3 participanți. Acestea sunt în general antrenamente care combină antrenamentul de rezistență cu cardio. Rutinele și exercițiile se schimbă în funcție de nevoile individuale. Observăm că mulți oameni se bucură cel mai mult de aceste antrenamente datorită suportului și energiei oferite de ceilalți participanți. Cel puțin 1 dintre aceste antrenamente pe săptămână trebuie sa aibă loc cu antrenorul coordonator. Extra: Ai acces nelimitat la oricare dintre antrenamentele noastre de grup si in zona de fitness. Ia in considerare ca trebuie sa vii minim de doua ori pe ăptămână in timpul programului la studio, dar noi recomandam de minim trei ori. Vei avea acces si la antrenamentele noastre online live pentru zilele in care nu poți ajunge la studio.
 • Ce se întâmplă dacă o clasă este plină? Există o listă de așteptare?
  Dacă o clasă este complet ocupată, poți să te adaugi pe lista de așteptare a clasei respective selectând opțiunea „Adaugă pe lista de așteptare”. Permitem până la cinci persoane să se înscrie pe lista de așteptare și vei primi o notificare prin email dacă cineva renunță și obții un loc. Îți recomandăm să rezervi clasele din timp, astfel te asiguri de un loc și eviți incertitudinea. Dacă rezervi o clasă și nu poți să vii, te rugăm să fii conștient de politica noastră de anulare și de tarifele pentru anulare tardivă sau neprezentare.
 • Ce fac când ajung la studio?
  Dacă este prima ta dată, doar spune "Bună" la recepție, și te vom ajuta cu tot ce ai nevoie!
 • Ce se întâmplă dacă întârzii la o clasă?
  Te rugăm să fii în studioul de fitness cu 10 minute înainte de începerea claselor. Ne dorim mult să oferim o experiență excelentă de antrenament tuturor. Rezervarea ta se pierde dacă întârzii, deoarece posibil să existe o listă de așteptare și atunci persoanelor ce așteaptă li se va permite accesul. În situații de urgentă când nu reușești să ajungi la timp și mai sunt locuri în clasa de grup, accesul ți se va permite dacă nu ai întârziat mai mult de 10 minute. Astfel ne respectăm antrenorii și ceilalți clienți. Dacă anulezi mai puțin de 2 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți, vom percepe 15 RON pentru abonamentele de clase de grup. Pentru pachetele aferente claselor de grup vei pierde acea clasă.
 • Care este politica de anulare?
  Poți anula rezervarea online foarte simplu din contul tau sau din aplicația Momence, ce gestionează sistemul de rezervări și plăti BEAT45. Aplicația este disponibila aici (iOS si Android). Antrenamentele de grup Ai posibilitatea să anulezi antrenamentele de grup cu până la 2 ore înainte de începerea lor direct din contul tău, din aplicația noastră de rezervări Momence, prin email sau telefonând la BEAT45. Abonament nelimitat: Dacă anulezi mai târziu de 2 ore înainte de începerea antrenamentului de grup sau nu te prezinți, BEAT45 va percepe o taxă de 15 RON pentru anularea tardivă, care va trebui plătită la recepție înainte de următoarea ta clasă rezervată. Pachet de clase: Dacă anulezi mai târziu de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu participi la clasa rezervată, clasa respectivă va fi taxată și nu este rambursabilă. Antrenamentele cu antrenor 1:1 sau cele semi-private Ai posibilitatea să anulezi antrenamentele cu antrenor 1:1 sau semi private cu până la 3 ore înainte de începerea lor direct din contul tău, din aplicația noastră de rezervări Momence, prin email sau telefonând la BEAT45. Din păcate, daca nu anulezi cu cel puțin 3 ore inainte de antrenament, vei pierde antrenamentul. Dorim să oferim cat de multă disponibilitate si flexibilitate la câți mai mulți oameni, de aceea avem nevoie de un minim de 3 ore pentru a oferi rezervarea ta altcuiva.
 • Ce se întâmplă dacă anulez clasa cu mai puțin de 2 ore înainte de începere?
  Pentru a ne asigura că locurile noastre sunt disponibile pentru cei care doresc să participe la clase și pentru a evita rezervările inutile, politica noastră de anulare îți permite să anulezi clasa până cu 2 ore înainte de începerea ei, complet gratuit. Poți face acest lucru în câteva secunde din contul tău sau din aplicația Momence ce gestionează rezervările și plățile studioului nostru. Aplicația este disponibila aici (iOS si Android). Dacă anulezi cu mai puțin de 2 ore sau nu te prezinți, clasa din pachetul tău va fi folosită și nu poate fi rambursată, daca ai pachet de clase. Pentru abonamentele nelimitate, se percepe o taxa 15 RON ca taxă de anulare pentru anulări ce au loc la mai puțin de 2 ore înainte de începerea clasei.
 • Cum este BEAT45 diferită față de alte săli de sport?
  La multe săli de sport, un abonament îți oferă doar acces, și cam atât. Restul depinde de tine. Noi credem într-un abordare mai cuprinzătoare, integrată și personalizată. Sănătatea și forma fizică aduc un imens beneficiu în viața de zi cu zi, de aceea considerăm că merită să îndrumăm fiecare client să vină și să revină frecvent! La BEAT45, suntem dedicați să îți oferim sprijin și îndrumare, astfel încât să te poți bucura de antrenamente într-un mod sustenabil și sănătos. Vrem ca fiecare dintre clienții noștri să se simtă inspirați și motivați să obțină cele mai bune rezultate și să trăiască o viață activă și plină de energie! Am format o comunitate minunată, intimă si strânsă . Ne cunoaștem cu toții, sărbătorim lucruri frumoase din viață împreună. Nu uita, în fiecare vineri după antrenamente avem Prosecco din partea noastră.
 • Sunt prosoapele incluse în preț?
  Cu excepția cazului în care sunt incluse în mod specific în pachetul sau oferta ta de abonament: - Prosoapele pentru antrenament sunt taxate cu 3 RON pentru fiecare utilizare. - Prosoapele pentru duș sunt taxate cu 5 RON pentru fiecare utilizare. Poți aduce întotdeauna propriile tale prosoape. Te rugăm să ai în vedere că, pentru igiena ta și a celorlalți, prosoapele sunt obligatorii.
 • Vindeți băuturi și gustări?
  Poți veni oricând pentru o ceașcă de cafea! :-) De asemenea, vindem băuturi pentru pre- și post-antrenament, precum și batoane energetice și proteice. Pentru mese complete, recomandăm diversitatea de restaurante excelente din clădirea noastră!
 • Nu mă simt in formă, voi fi ok?
  Absolut! Clasele noastre sunt concepute pentru toate nivelurile, sunt distractive și pot fi provocatoare în funcție de cum dorești să le abordezi! La cele mai multe clase ai un timp anume în care faci exerciții și atunci lucrezi exact în ritmul tău. Nu-ți face griji, îți vom explica totul în prealabil, ne asigurăm că poți urma antrenamentul. Prin participarea la clasele noastre, deja ești mult in fata celor care stau pe canapea! :-) Abia așteptăm să începi această călătorie a sănătății și a fitness-ului alături de noi! Vino și hai să ne distrăm împreună! 💪😄
 • Am o accidentare, pot să fac antrenament?
  Totul depinde de tipul și gravitatea ei. Dacă nu ești sigur/ă, dă-ne un semn înainte de a face rezervarea și unul dintre antrenorii noștri te poate sfătui. Îți recomandăm să-l informezi pe antrenor la începutul fiecărei sesiuni dacă ai o accidentare sau ai preocupări legate de ceva, deoarece ei vor putea oferi modificări relevante pe parcurs. Să ne distram și să facem sport în siguranță!
 • Ce se întâmplă dacă întârzii la o clasă?
  Te rugăm să fii în studioul de fitness cu 10 minute înainte de începerea claselor. Ne dorim mult să oferim o experiență excelentă de antrenament tuturor. Rezervarea ta se pierde dacă întârzii, deoarece posibil să existe o listă de așteptare și atunci persoanelor ce așteaptă li se va permite accesul. În situații de urgentă când nu reușești să ajungi la timp și mai sunt locuri în clasa de grup, accesul ți se va permite dacă nu ai întârziat mai mult de 10 minute. Astfel ne respectăm antrenorii și ceilalți clienți. Dacă anulezi mai puțin de 2 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți, vom percepe 15 RON pentru abonamentele de clase de grup. Pentru pachetele aferente claselor de grup vei pierde acea clasă.
 • Ce se întâmplă dacă uit de rezervarea mea și nu pot să ajung?
  Poți anula rezervarea online foarte simplu din contul tau sau din aplicația Momence-,ce gestionează sistemul de rezervări și plăti BEAT45. Aplicația este disponibila aici (iOS si Android). Ai posibilitatea să anulezi clasa cu până la 2 ore înainte de începerea ei, prin email sau telefonând la BEAT45. Abonament nelimitat: Dacă anulezi mai târziu de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți, BEAT45 va percepe o taxă de 15 RON pentru anularea tardivă, care va trebui plătită la recepție înainte de următoarea ta clasă rezervată. Pachet de clase: Dacă anulezi mai târziu de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu participi la clasa rezervată, clasa respectivă va fi taxată și nu este rambursabilă.
 • Aveți o aplicație pentru sistemul de rezervări?
  Da! Avem atât aplicații pentru iOS, cât și pentru Android prin platforma Momence. Acestea funcționează excelent, sunt ușor de utilizat și le poți descărca gratuit. Aplicația este disponibila aici (iOS si Android). Hai să începem și să ne antrenăm împreună!
 • Pot să mă alătur antrenamentului de grup după ce a început?
  Din păcate, nu - odată ce clasa a început, nu mai puteți intra. Acest lucru se datorează faptului că nu dorim să perturbăm cursul clasei, atmosfera imersivă și pe ceilalți clienți. De asemenea, adesea avem persoane pe lista de așteptare pentru o clasă care așteaptă să intre dacă cineva nu poate ajunge. Nu putem să îi lăsăm să aștepte până după ce clasa începe. Din aceste motive, recomandăm să ajungeți întotdeauna cu 10 minute mai devreme, astfel încât, în cazul în care întârziați, să aveți acea flexibilitate de 10 minute.
 • Ce tip de încălțăminte este permis?
  Doar încălțămintea de interior, care nu este folosită afară, este permisă în zonele de sală. Asta înseamnă că pantofii cu care intrați în sală nu pot fi folosiți pentru antrenament. Menținem un standard ridicat de igienă în sala noastră, ceea ce înseamnă că, din păcate, nu acceptăm pantofii de exterior. Am observat că unii clienți care au uitat încălțămintea au încercat să îi curețe în vestiare și, deși înțelegem intențiile bune, acest lucru nu este permis. Este imposibil să curățați suficient de bine încălțămintea de exterior în vestiarele noastre. Sperăm să contăm pe sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să țineți cont de faptul că, atunci când stați sau vă întindeți pe podea și folosiți echipamentele, nu trebuie să vă faceți griji că pantofii murdari de exterior au atins același loc înainte.
 • Care este diferența dintre un pachet de antrenamente și un abonament lunar?
  Un pachet reprezintă o singură sesiune sau un grup de sesiuni pe care le poți folosi într-un anume interval de timp (30-180 zile). Durata de valabilitate începe în ziua în care achiziționezi pachetul. Un pachet poate fi împărțit cu orice. Un abonament lunar îți permite să participi zilnic la cate un antrenament timp de x luni (1 lună, 3 luni, 6 luni). Abonamentul este uninominal si poate fi folosit doar de titular.
 • Când expiră pachetele de clase?
  Pachetul tău de antrenamente expiră după cum urmează: Clase promoționale: 7 zile. 1 clasă: 30 de zile. Mai mult de 10 clase: 90 de zile. Ofertele promoționale pot avea diferite date de expirare care sunt comunicate în oferta promoțională.
 • Care sunt opțiunile de plată pentru abonamente?
  Poți plăti lunar sau în avans. Plata în avans oferă cel mai bun preț și garanția că în acea perioadă nu vor exista ajustări de preț. Oferim flexibilitatea plăților recurente lunare pentru unele dintre abonamente, dar aceste prețuri nu pot fi garantate în permanență. Prețurile vor fi ajustate dacă există schimbări legislative dincolo de controlul nostru.
 • Pot să îngheț abonamentul meu lunar?
  Toate abonamentele lunare pot fi înghețate între 7 și 21 de zile, în funcție de abonament cum urmează: - abonament de 1 lună: 7 zile - abonament de 3 luni: 14 zile - abonament de 6 luni: 21 zile Abonamentele promoționale nu beneficiază de posibilitatea înghețării decât în cazuri medicale (cu dovadă).
 • Ce se întâmplă dacă întârzii la o clasă?
  Te rugăm să fii în studioul de fitness cu 10 minute înainte de începerea claselor. Dorim să ne asigurăm că oferim o experiență de antrenament excelentă. De aceea, odată ce clasa a început, nu mai sunt permise intrările, chiar dacă ai rezervare. Acest lucru este respectuos față de antrenori și ceilalți clienți. Dacă anulezi cu mai puțin de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți, percepem o taxă de 15 RON pentru abonamente. Pentru pachete, înseamnă că pierzi creditul pentru clasa respectivă.
 • Ce se întâmplă dacă nu mă prezint la o clasă?
  Abonament lunar: Dacă anulezi cu mai puțin de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți, BEAT45 percepe o taxă de 15 RON pentru anulare târzie, care va trebui plătită la recepție înainte de următoarea clasă rezervată. Pachet de clase: Dacă anulezi cu mai puțin de 3 ore înainte de începerea clasei sau nu te prezinți la clasa rezervată, clasa va fi taxată și nu este rambursabilă.
 • Dacă am un abonament lunar, am acces nelimitat?
  Nu. Dacă ai o abonament lunar, ai dreptul la o sesiune de antrenament pe zi. Percepem o taxă de 25RON pentru antrenamente suplimentare. Obiectivul nostru principal este să oferim sesiuni de antrenament personalizate de înaltă calitate. Prin limitarea fiecărui membru la o sesiune de antrenament pe zi, putem asigura că facilitățile noastre nu sunt supraaglomerate și că antrenorii noștri pot oferi atenția concentrată pe care o merită fiecare membru. Studio-ul nostru are o capacitate limitată, și dorim să ne asigurăm că toți membrii noștri au acces corect la echipamente și la antrenamente. Permițând sesiuni nelimitate ar putea duce la supraaglomerare, făcând dificil pentru toată lumea să găsească locuri disponibile care să le corespundă programelor lor. Politica de o sesiune pe zi ne ajută să gestionăm acest echilibru în mod eficient. Pentru cei care doresc să antreneze mai des, oferim opțiunea de a adăuga sesiuni suplimentare zilnice contra unei taxe mici. Acest sistem ne permite să ne adaptăm nevoilor membrilor noștri mai dedicați fără a compromite experiența pentru ceilalți. Taxa suplimentară contribuie, de asemenea, la acoperirea utilizării suplimentare a facilităților și a resurselor, asigurându-ne că putem continua să oferim un mediu de primă clasă pentru toți membrii.
 • Can I try a Personal training session?
  Yes, we can start with a session to get an idea of your desired goals. During this session we'll discuss your goals, establish your baseline and check your current fitness. Followed by advice and timelines to reach your goals the fastest way possible.
 • How do I choose a trainer that is right for me?
  Check out our trainer profiles under Personal Training in the main menu to see which trainer appeals to you most. All our trainers are professional and skilled to ensure you will meet your goals, but having a personal connection is important. Our trainers know this as well. So just try out a trainer, and if you don't like him/her, try another. Our trainers want you to succeed no matter who in our team you like to work out with!
 • How long are Personal Training sessions?
  All personal training sessions are normally 60 minutes. If you want a longer or shorter session, no problem! Just reach out to us on info@beat45.ro or by phone.
 • Do you offer Online Personal Training?
  Yes! We have a professional system to provide you with high definition, high quality Online Personal Training. This is great for: - When you travel for work & pleasure - Are busy and cannot or do not want to travel to our location
 • What type of classes do you offer?
  We offer a variety of fun and effective 45 minute classes, based on globally leading concepts. Some of our most popular concepts are RUMBLE, BARRE and REFORM, but we offer many more! Check our schedule for the latest classes and timing. All our classes are beginner friendly and for all levels. This is because the classes and exercises are designed to scale up with your fitness level, giving everyone the ability to choose their intensity.
 • How many people attend per class?
  This varies from class to class. We try to keep our classes busy enough to feel the group energy while private enough to receive trainer support and have enough personal space to exercise. For that reason we typically do not have more than 20-25 people per class at peak moments.
 • How long after the class starts can I enter?
  Once the class starts, we do not let people in anymore. This may sounds hard, but there are good reasons for it. - We have waiting lists for classes, in case somebody does not show up. We cannot let people wait outside if the class starts and you are not there. - Once the class starts, people get in the groove and our trainers do their best to create the right energy and vibe for a total immersive exprience. Disrupting the class takes away from the experience of others. We want you in our classes! Please avoid being late and try to arrive 10 mins early. This way we can start on time and you get to know the other people in the class. A lot more fun!
 • What are Hybrid & Online classes?
  We are offering Hybrid & Online classes. This means you can join a class wherever you are! That's right! It does not matter where you are. As long as you can use 'Zoom' on your phone, laptop, TV or tablet to join our class, you are welcome!
 • Why would I choose Hybrid & Online Classes
  Hybrid & Online classes are ideal for: - when you are on holiday or traveling - when you can't make your class because of traffic - when you live too far from our location to come regularly - when you don't like to be around other but do like the group vibe!
 • What can I expect?
  For our Hybrid & Online classes, we use the best professional quality system that ensure you can: - see the class in High Definition., You can see the instructor and class colleagues - hear the Beat - we digitally stream the music so you can enjoy it loud and clear - hear the trainer through a special microphone, so you can always clearly hear and see the instructions and exercises It really feels just like you are there!
 • Which classes are offered Hybrid & Online and how can I see it?
  Only classes that are suitable for Hybrid & Online are offered. You can see the Hybrid & Online Classes in the schedule. Take a look. It mentions if the class you book is online or not, so make sure to book the right one! :-)
 • How does it work? What should I know?
  A couple of things that are good to know when you join a Hybrid & Online Class You are muted. You cannot speak to the instructor. You can type in chat before and after the class, but there is no way of talking to the instructor during the class You can keep your camera on or off. Sometimes the instructor turns on a screen to see who is online. If you do choose to turn on your camera - please note that other group class participants may be able to see you. We do not wait for customers to join online. We start our classes on time, even when you can't join. You can join a class later too. If you are running late, you can join later and stop earlier. Flexible!
 • What is RUMBLE?
  2 Fists. 6 Punches. Zero experience needed. A RUMBLE workout at BEAT45 is HIIT (High Intensity Interval Training), strength training, (METCON) metabolic conditioning, and cardio all in one - making it an incredible total body workout. You'll see improved balance and coordination, increased metabolism, and experience the potential to burn up to 13 calories per minute. Our aqua bags reduce the impact on your joints, and the shape increases trainer visibility so that you'll never feel lost during a workout. Our favourite part? The endorphins released during exercise mean that chances are high that you'll walk out feeling happier too!
 • Will I lose weight with RUMBLE?
  When it comes to losing weight, few fitness activities beat boxing. Credit the magic combination of calorie burn and muscle gain. Seen any flabby boxers, lately? Nope.
 • I can't box, can I keep up?
  Yes. RUMBLE is beginner-friendly. The trainers tailor the workout so that you can sustain your own pace no matter your level. Arrive early for your first workout, say hi, breath in the vibe, meet your trainer and just have fun!
 • Do I need to bring gloves?
  No. We rent out and sell gloves at our studio location. You can of course bring your own as well.
 • How can RUMBLE be relaxing and effective at the same time?
  Yes. Boxing is a state of mind. Our trainers are masters at mixing up aerobic and anaerobic exercises. All this mixing ensures a continuous metabolism boost and makes it nearly impossible to hit a weight loss plateau. It builds and defines muscle. Mentally, it keeps you fresh, curious and sharp.
 • What is BARRE?
  BARRE became popular by Victoria’s secret models a few years ago. It is inspired by ballet barre routines and Barre classes attract people who want to develop the lean muscle tone of a ballerina. It engages muscles you wouldn't normally target—ones deep inside your body that squats, lunges and sit-ups don't reach. With high-reps and low-impact movements, barre challenges anyone looking to fine-tune their muscles—no ballet experience required.
 • What does BARRE do and who is it for?
  The benefits of practising BARRE include: improved strength posture flexibility balance stability endurance muscle definition, weight loss reduced stress Beyond purely physical goals, barre develops control and a particular aesthetic. BARRE is for everyone at any level. It is a challenging and highly effective workout no matter what level you are. This is one of the reason why this is such a popular workout globally.
 • Where does BARRE come from?
  Barre was created by the ballerina Lotte Berk in London. After injuring her back, Berk got the idea of combining her ballet barre routines with her rehabilitative therapy to form an exercise system. She opened The Lotte Berk Studio and shortly after her students brought barre to New York. Students of the Lotte Berk Studio went on to create popular chains like the Barre method and Pure Barre with over 300 locations. Many Barre practitioners share that he appeal of barre is that classes deliver well-rounded exercise in a short space of time.
 • What is HIIT?
  High Intensity Interval Training (HIIT) combines intense, high-energy bursts of activity with shorts periods of low activity. You’ll burn more calories in a shorter time, and it’s boosting your metabolism. That means you burn more fat and calories in the 24 hours after a workout.
 • What is REFORM?
  REFORM is a all levels workout concept that mixes cardio and muscle strength exercises into a full body workout designed to burn calories! We typically work at 3 stations that rotate during the class. It is fun and highly effective to get in shape fast!

Can't find your question?

bottom of page