top of page

LIVE

.

CLASE & ANTRENAMENTE ONLINE ÎN DIRECT 

Oferim multe dintre clasele noastre în format hibrid. Acest lucru înseamnă că poți veni la clasele noastre de grup la locația noastră BEAT45 sau te poți alătura online live, de oriunde.

 

Ori de câte ori nu poți veni la antrenamentele noastre din studio, aceasta este modalitatea perfectă de a rămâne în formă cu noi când ești în vacanță, nu poți ajunge din cauza traficului, sau pur și simplu nu ai chef să ieși din casă. Indiferent de motiv, acum poți fi alături de noi!

CE OFERIM?

Avem echipamente video și audio de ultimă generație, folosite de organizatorii de evenimente digitale profesioniști, pentru a vedea, auzi și te bucura de antrenament! Poți să asculți muzica clar, să auzi instrucțiunile antrenorului și să vezi antrenorul în timp ce efectuează toate exercițiile.

Percepem o mică taxă lunară pentru acces la toate clasele. Dacă ești deja membru, vei beneficia de o reducere suplimentară pentru acces complet.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Poți să rezervi clasele live online la fel ca de obicei, pe site-ul nostru sau prin intermediul aplicației noastre. Acum vei putea să selectezi clasele disponibile ca "online."

 

După ce ai făcut rezervarea, vei primi detaliile pentru Zoom. Când clasa este pe cale să înceapă, te alături doar ședinței Zoom și ești în direct la clasă! Este foarte simplu!

3_edited.jpg
bottom of page