top of page

NEWCOMERS

TOT CE AI NEVOIE PENTRU A ÎNCEPE! 💪🌟

BINE AI VENIT LA BEAT45

Bine ai venit la Beat45! Te invităm să descoperi studioul nostru boutique din Floreasca, București! Un refugiu ideal creat atât pentru începători, cât și pentru sportivi experimentați, oferind programe de antrenament personalizate, experiențe de fitness noi și sesiuni captivante de grup.

În universul fitness-ului este firesc să experimentezi o doză de nesiguranță... un sentiment pe care cu toții l-am resimțit la un moment dat. Cu îndrumarea antrenorilor noștri experimentați și prietenoși, te simți rapid că te afli în elementul tău încă din prima zi. 

 

BEAT45 reprezintă o comunitate prietenoasă, alcătuită din oameni motivați și distractivi. Hai să ne antrenăm împreună și să ne distrăm! 

Sala cu cea mai frumoasă și pură energie bună pe care am întâlnit-o până acum. Ore de grup pentru toate gusturile, iar vestiarul este 💯

Georgiana PS

ÎNCEARCĂ CLASELE DE GRUP

În cazul în care te numeri printre noii veniți în comunitatea BEAT45, ne bucurăm nespus să îți oferim un nivel sporit de îndrumare, similar cu cel VIP, pe întreaga durată a experienței tale în studio.

Lasă-ne datele tale pentru a beneficia de acces gratuit la prima ședință în valoare de 90 RON.

Noi te vom contacta rapid și ne vom ocupa de toate detaliile pentru tine.

SAU

PLANIFICĂ-ȚI PRIMA VIZITĂ SINGUR!

Rezervarea este simplă: rezervă-ți clasa online și vino cu echipament confortabil pentru sesiunea de antrenament.

 

Prima vizită este ocazia ideală de a descoperi: echipa noastră te va întâmpina cu căldură în studio, oferindu-ți un tur al sălilor de antrenament și a zonelor desemnate obiectelor personale.

 

Profită de ocazie și descoperă diversitatea claselor pe care le oferim, familiarizează-te cu antrenorii noștri excepționali și consultă programul săptămânal.

Alege ce clasă ți se potrivește

Cunoaște antrenorii noștri!

Programul nostru complet

REZULTATE?

VREI SĂ ȘTII MAI MULTE?

Gata să-ți transformi corpul și mintea? Vino să ne încerci!

bottom of page